18:00, 12 Korrik 2019

Steve Jobs ka thënë njëherë se “Shumica e njerëzve e bëjnë gabimin duke menduar se dizajni është ajo çfarë shihet. Dizajni nuk është ajo çfarë shihet dhe ndjehet. Dizajni është ajo se si funksionon dhe sa praktik është”.

Pothuajse të gjithë njerëzit duan që t’i bëjnë shtëpitë e tyre një vend të këndshëm, të ngrohtë dhe me dizajn unik që përpos që i bën të ndihen mirë është edhe shumë e këndshme për sy.

Më poshtë po ju sjellim disa dizajne të tilla – duken shumë bukur, por edhe janë shumë funksionale dhe shfrytëzojnë hapësirën e shtëpisë tuaj maksimalisht.

Këto dizajne nuk janë shumë të zakonshme, por jemi të sigurt se do ta shndërrojnë shtëpinë tuaj në një vend përallor.

Shihni fotografitë dhe inspirohuni për të bërë ndryshime në shtëpinë tuaj. Tek e fundit, ju e meritoni të jetoni në një ambient plot ngrohtësi dhe magji.

Surprizoni mysafirët me pllakat unike dhe të frikshme të pishinës tuaj

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Gëzoni fëmijët tuaj me një rrëshqitëse në vend të shkallëve të mërzitshme

Një relaksim si ky, me shtrat si luhatëse të varur mbi shkallë

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Shtoni ngjyra në korridorin tuaj me derën me një xham unik

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Rrethojeni veten me libra duke i ruajtur poshtë shtratit

Bëjeni dhomën tuaj magjike me murale

Relaksohuni në një shtrat me topa

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Sillini ‘yjet’ në dhomën tuaj

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Kush nuk do ta donte në punë një tavolinë me karrige luhatëse?

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Dekorojeni dhomën tuaj me llambadarë kreativë që mund t’i krijoni nga filxhanat dhe shishet e xhamit

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Relaksohuni duke i parë peshqit derisa i lani duart

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Vështrojeni qiellin me yje çdo natë me këtë letër muri që shkëlqen në errësirë

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Silleni natyrën brenda banjos tuaj me një kopsht vertikal

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Vendoseni zyrën tuaj në kopsht – kështu do të jeni gjithmonë produktiv

Fshehni veturën tuaj me këtë ashensor që nuk shihet

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Bëjeni kuzhinën tuaj speciale me këtë lavaman me formë aspak të zakonshme

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Ndjehuni sikur po fleni mbi re me këtë shtrat  që qëndron në ajër

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Shfrytëzojeni hapësirën në mënyrë produktive me dollapë nën shkallë

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Vendosni disa lule letre në mur për ta shndërruar shtëpinë tuaj në kështjellë

20 Design Ideas That Can Take Your House to Another Level

Konkurs Pune

Lexo më shumë