18:34, 9 Nëntor 2018

“Mendja e dizajnerit” është mënyra e të menduarit kur truri juaj është i orientuar në anën e drejtë, duke bërë që kujtimet dhe kreativiteti të jenë jashtëzakonisht vizuale.

Të armatosur me “mendjen e dizajnerit”, shumë krijues të artit modern dhe dizajnit janë duke i thyer limitet e mënyrës së zakonshme të të menduarit dhe ne jemi këtu për t’i prezantuar më të mirat  për ju.

Ja disa shembuj që ia vlen ta kenë vëmendjen tuaj.