17:00, 9 Nëntor 2018

“Mendja e dizajnerit” është e mbushur me ide dhe kreativitet që çdo hamendësim ta kthejë në diçka vizuale.

Shumë krijues të artit dhe dizajnit modern po thyejnë kufijtë e mënyrave të zakonshme të të menduarit, njofton Klan Kosova.

Ne po ju paraqesim këtu ato më të mirat dhe më interesantet:

Një shtrat me dollape

Mbajtëse lapsash me figurën e Julian Cesar

Një dizajn në restorant për të ‘kursyer’ hapësirën

Një mjet zjarrfikës në mur

Një shenjë që mund të shihet vetëm gjatë natës

Art në natyrë

Të mbushësh telefonat në sirtar

Shkallët që kanë një porosi…

Aksesorë dhe mbushës