8:44, 6 Nëntor 2018

Shpesh kur ktheheni në shtëpi pas një ditë të gjatë të punës – gjithçka që doni është të shtriheni dhe të shihni TV.

Mënyra më e mirë për të “humbur” veten është të shihni ndonjë seri, transmeton Klan Kosova.

Përpos që do të relaksoheni dhe pushoni – padyshim që do të mësoni shumë.

Sorry for Your Loss

Castle Rock

Picnic at Hanging Rock

The Haunting of Hill House

You

Trust

The Terror

Yellowstone

Barry

The First

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë