10:33, 16 Prill 2019

Ministri i Punëve të Jashtme në Maqedoni, Nikola Dimitrov, reagoi për zjarrin e katedrales Notre Dame në Paris ku një kullë e ndërtesës u rrëzua.

“Solidaritet ndaj popullit francez dhe gjithë katolikëve. Mbështetje për zjarrfikësit që po luftojnë për ta shpëtuar trashëgiminë botërore” shkroi Dimitrov në gjuhë franceze në rrjetin social “Twitter”.

Mbrëmë në katedralen Notre Dame ka shpërthyer një zjarri i madh.

Katedralja e Notre Dame ishte në mes të një rindërtimi me vlerë rreth 6 milionë euro, disa nga pjesët e saj ishin nën skela, ndërsa statujat prej bronzi u hoqën javën e kaluar për shkak të punimeve.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë