8:57, 10 Maj 2018

LeBron James u kualifikua pak ditë më parë në finalen e tetë me radhë në Konferencën e Lindjes në NBA, dhe në të nëntën në karrierën e tij.

Ndërkaq mbrëmë, debutanti Jayson Tatum udhëhoqi Boston Celtics drejt kësaj finale, pavarësisht dy mungesave të mëdha: Kyrie Irving dhe Gordon Hayward.

Në foton më poshtë, Tatum shihet si fëmijë duke pozuar përkrah LeBron James që mund të ketë qenë diku i moshës që Tatum është tani.