10:22, 17 Prill 2018

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Serbe, Ljubisha Dikoviq, bisedoi me komandantin e KFOR-it gjeneralmajor Salvatore Cuoci mbi bashkëpunimin e Ushtrisë së Serbisë dhe KFOR-it.

Ata diskutuan edhe për gjendjen e tanishme të sigurisë në Kosovë dhe përgjatë vijës kufitare me Serbinë, njofton Ministria e Mbrojtjes e Serbisë.

Me këtë rast, Dikoviq theksoi se prania e forcave ndërkombëtare në Kosovë përfaqëson një faktor të rëndësishëm të sigurisë dhe stabilitetit të përgjithshëm në siç e quajti ai Kosovënc “provincën tonë jugore ” dhe shtoi se Ushtria e Serbisë i kushton rëndësi të veçantë bashkëpunimit me KFOR-in, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë