14:00, 17 Prill 2018

A keni dashur ndonjëherë të bëni ndonjë tatuazh, por keni frikë nga ky angazhim? Merrni disa këshilla nga këta njerëz dhe provoni një tatuazh të përkohshëm nga dielli. Prapë se prapë do të jetë e dhimbshme.

Të gjithë i pëlqejmë ditët e ngrohta të verës, të mbushura me mot të mirë dhe kohë të lirë, por ndonjëherë shumë diell nuk është gjë e mirë.

Më poshtë i keni fotografitë e disa njerëzve të pafat që ose kanë rënë në gjumë në diell ose I kanë harruar kremrat e tyre mbrojtëse në shtëpi.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë