17:00, 12 Korrik 2018

Filmi “Black Panther” ishte një sukses i jashtëzakonshëm dhe theu rekorde në box office. Audienca u nda tejet e kënaqur dhe mori kritika të mira, megjithatë njëjtë nuk mendon edhe reperi i njohur Puff Diddy.

Ai ka thënë se filmi nga Marvel “ofroi më shumë se sa që duhej”.

Me një regjisor afro-amerikan dhe pjesën më të madhe të aktorëve me ngjyrë, ky film u përfol pikërisht sepse u ofroi mundësi njerëzve me ngjyrë të paraqiten në ekranin e madh.

Megjithatë Diddy dyshon se vetëm një film mund të ndryshojë gjërat në industrinë e filmit.

“Black Panther ishte një eksperiment mizor. Ne jetojmë në 2018 dhe është hera e parë që industria e filmit na ofron një mundësi të barabartë loje në blockbuster dhe investimin e milionave në realizim. Asgjë nuk mund të behet nëse nuk ke resurse. Mirëpo kur ne kemi resurset, ne ofrojmë më shumë se ç’duhet”.

Image result for puff diddy