20:27, 12 Korrik 2018

Njeriu që po udhëheq dialogun po kërkon unitet të spektrit politik kosovar, njofton Klan Kosova.

Presidenti Hashim Thaçi tha se duhet të tejkalohen interesat partiake dhe ato elektorale.

Kronikë nga Kosovë Gjoci