20:07, 12 Korrik 2019

Të rinjtë dhe të rejat në Kosovë tashmë mund të kenë mundësi shumë më të mira leximi.

Krejt kjo pasi të premten bibliotekat komunale u pajisen me plot tituj të rinj, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Qëndresa Bellagoshi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë