Dënohet KB Peja, dy ndeshje pa shikues dhe 7 mijë euro gjobë (DOKUMENT)

Trazirat që ndodhën në palestrën “Karagaçi” në Pejë në ndeshjen e tretë të serisë gjysmëfinale midis Pejës dhe Trepçës i kushtuan shumë klubit vendës. Federata e Basketbollit të Kosovës ka vendosur që ta dënojë Pejën me dy ndeshje pa praninë e shikuesve, si dhe me një shumë totale prej shtatë mijë eurosh gjobë për shkak … Continue reading Dënohet KB Peja, dy ndeshje pa shikues dhe 7 mijë euro gjobë (DOKUMENT)