22:30, 15 Maj 2019

Këngëtarja amerikane, Demi Lovato, ka falënderuar miqtë e saj që i qëndruan afër në ditët më të vështira.

Lovato me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka thënë se miqtë e saj i lënë anash të gjitha gjërat për të.

“Faleminderit që kurrë nuk më keni lënë në momentet më të errëta, sepse gjithmonë më keni tharë lotët, edhe kur keni qenë duke e parë Moanën. Faleminderit që jeni besnikë, të sinqertë dhe kaq mirënjohës për të gjitha gjërat qofshin ato edhe më voglat”, ka shkruar Lovato në Instagram.

Konkurs Pune

Lexo më shumë