20:00, 14 Mars 2018

Këngëtarja dhe aktorja Demi Lovato është e njohur si “kampione” e imazhit pozitiv trupor, apo thënë ndryshe ajo është shembull që shumë vajza ta duan trupin e tyre ashtu siç e kanë.

Së fundmi Lovato ka bashkëpunuar me revistën Vogue dhe e ka treguar fytyrën e saj të vërtetë. Në klipin e shkurtër ajo shihet duke e fshirë grimin nga fytyra e deri tek pastrimi i plotë i saj, në mënyrë që t’i inkurajojë të gjithëve të mos kenë komplekse nga bukuria e tyre natyrale.

Konkurs Pune

Lexo më shumë