11:52, 20 Maj 2019

Sot do të mbahet takimi i radhës koordinues mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë në Tiranë.

Aty do të jenë të pranishëm ministrat e të dy qeverive që do të diskutojnë për temat e përbashkëta, njofton Klan Kosova.

Delegacionet janë duke u bërë gati për nisjen e takimit koordinues.

Konkurs Pune

Lexo më shumë