Përveç automjetit të Mbretëreshes gjendet edhe një Salon Silver Spur Sentrali “Centenary” i përdorur nga Princesha Diana. Ky koleksion pritet të kap shifrën prej 6.4 milionë dollarësh

22:14, 4 Gusht 2018

Në një ankand të organizuar nga Shtëpia e Ankandeve Bonhams gjendet vetura të cilën e ka përdorur Mbretëresha Elizabeta II në ceremoni shtetërore për më shumë se 40 vjet.

Përveç automjetit të Mbretëreshes gjendet edhe një Salon Silver Spur Sentrali “Centenary” i përdorur nga Princesha Diana. Ky koleksion pritet të kap shifrën prej 6.4 milionë dollarësh.

Rolls-Royce ka qenë një prodhuesi i makinave për Oborrin Mbretëror Britanik që nga viti 1950.

Përveç të lartpërmedurave, në ankand është edhe një Ferrari 250 GT Luxus 1964, i cili vlerësohet me 2 milionë dollarë (1.5 milionë euro) dhe një Bugatti Type 30.

Konkurs Pune

Lexo më shumë