15:53, 12 Qershor 2020

Ish-anëtari i bendit legjendar, Pink Floyd, David Gilmour, pritet që ta publikojë këngën e tij të parë të përveçme, “Yes I Have Ghosts” .

Kjo do të jetë kënga e tij e parë brenda pesë vjetësh, si pjesë e një audiolibri të ri nga autorja e shquar, Polly Samson.

Samson e cila është bashkëshortja e Gilmour, ka bashkëpunuar me të për realizimin e versionit audio të “Një Teatri për Ëndërrimtarë” që do të publikohet nga W.F. Howes më 25 qershor, dhe që do të përcillet me muzikë të kompozuar enkas nga Gilmour.

Konkurs Pune

Lexo më shumë