13:37, 25 Maj 2020

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Daut Haradinaj, e ka përkujtuar komandantin “Tigrin”, në 19-vjetorin e rënies.

Haradinaj e ka përshkruan Komandant Tigrin si një njeri të rrallë, të urtë e fjalëpak.

“Fadil Nimani “Komandant Tigri”, një njeri i rrallë, i urtë dhe fjalëpak. Gjithmonë në vijën e parë të luftës për liri kudo që e kërkonte nevoja. I përjetshëm kujtimi për ty Komando”.

Fadil Nimani ra dëshmor më 25 maj të vitit 2001 në Vaksincë të Kumanovës, duke komanduar Brigadën e 113-të “Ismet Jashari-Kumanova”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë