10:00, 7 Maj 2019

Kompania kosovare e teknologjisë “Profiti Group”, ka prezantuar këtë fundjavë gamën e gjerë të gjigantit të njohur të pajisjeve teknologjike “Dahua Technology”.

Se çfarë pajisje ka kjo kompani dhe sa punëtorë ka ajo, mësojeni përmes stories së gazetarit Milot Hasimja.

Konkurs Pune

Lexo më shumë