9:29, 26 Maj 2020

Cynthia Erivo performoi këngën e famshme të Mariah Carey “Hero”, si pjesë e koncertit kombëtar të Ditës së Përkujtimeve.

Aktorja e nominuar për Oscar tha se kënga i kushtohet të gjithë heronjve të rinj që po luftojnë në vijën e parë kundër virusit COVID-19.

Koncerti u transmetua në PBS, ku Cynthia performoi gjithashtu edhe këngën “Bridge Over Troubled Water”.

“Për heronjtë tanë; faleminderit për forcën dhe këmbënguljen tuaj, është e përhershme”, shkroi artistja në videon e postuar në Instagram.

Konkurs Pune

Lexo më shumë