12:09, 3 Korrik 2020

Kryetari i Beogradit, Zoran Radojiçiq, me sugjerimin e Shtabit të Qytetit për situata emergjente, miratoi vendimin për shpalljen e një situate emergjente në Beograd.

Kjo ndodhi shkaku i pandemisë së koronavirusit me qëllim të zbatimit të masave parandaluese për të mbrojtur sigurinë dhe jetën e popullatës.

Vendimi hyn në fuqi sot, njoftoi Administrata e Qytetit, raporton Tanjug, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë