20:44, 12 Korrik 2020

Që nga dalja në pah e virusit korona e deri më tani, shumë teori kanë qarkulluar se si u krijua kjo sëmundje.

Kronika në vazhdim na njeh me disa prej tyre si dhe çfarë thonë edhe epidemiologët kosovarë lidhur me këtë gjë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Rilind Matoshi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë