21:44, 9 Prill 2020

Dy personalitete të fuqishme amerikane, ani pse kanë shumë mospajtime mes vete e janë rivalë politikë, u bënë bashkë për një çështje.

Menaxhimi i situatës nga COVID-19 ishte temë e diskutimit të një telefonate ndërmjet Joe Biden dhe Donal Trump.

Konkurs Pune

Lexo më shumë