10:20, 21 Janar 2020

Panairi i interierit IMM Cologne, është panair i cili mbledh më shumë 150 mije vizitore.

Për herë të dytë “Comodita” si pjesëmarrëse ekspozoi një game të produkteve të saja.

Se sa ka qenë i vizituar shtandi i Comodita, dhe me çfarë suksesi është kthyer në Kosovë e kuptojmë vetëm përmes stories së përgatitur nga gazetarja Shqipe Berisha.

Ora 7 – Comodita, në dhjetëshen e shtandeve në panairin IMM Cologne, Gjermani – Klan Kosova

Ora 7 – Comodita, në dhjetëshen e shtandeve në panairin IMM Cologne, Gjermani – Klan Kosova gazetarja Shqipe Berisha, na jep më shumë detaje rreth panairit e interierit IMM Cologne, panair ky i cili mbledh më shumë 150 mije vizitore. Për herë të dytë "Comodita" si pjesëmarrëse ekspozoi një game të produkteve të saja. Se sa ka qenë i vizituar shtandi i Comodita, dhe me çfarë suksesi është kthyer në Kosovë e kuptojmë vetëm përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 20 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë