15:01, 22 Nëntor 2018

Brendi më i njohur për produkte shtëpie Comodita Home, me rastin e Black Friday sjell zbritje deri në 75% në të gjitha kategoritë e produkteve.

Duke filluar nga e “Premtja e Zezë”, më 23 nëntor deri më 26 nëntor 2018, ju mund të blini të gjitha produktet e nevojshme për shtëpinë tuaj me ofertën më të mirë në dyqanet Comodita Home.

Zbritja e madhe deri në 75% në të gjitha produktet, është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer duke  blerë dhurata të përsosura për festat e fundvitit, miqve dhefamiljestuaj, si dhe gjetjen e njëzgjidhjeje shumë të zgjuar për të krijuar një stil unik dekorativ në shtëpinë tuaj.

Zbuloni ofertat duke vizituar dyqanet Comodita Home në të gjithë Kosovën dhe bëni përzgjedhje të veçantëtëdyshekëve, produkteve të gjumit, produkteve të kuzhinës e banjos, aksesorëve dhe produkteve për fëmijë.

Ju keni mundësi tëbleni me çmime të parezistueshme: Jastëk duke filluar nga 2.49€, Dyshek Comodita me 50% zbritje në dimensione standard dhe jo standarde, Set Gatimi Granitec 9 pcsnga 249.00€, për vetëm 79.00€, Nutri Fast nga 124.00€ në 50.00€, Fast Stand Mixer nga 240.00€ në 160.00€, sete pjatash porcelani duke filluar nga 9.99€, çantë shpine duke filluar nga 14.00€ e shumëçka tjetër.

Vrapo e kape ofertën më të mirë në Comodita Home.