Coldplay nuk do të bëjë turne për ta ruajtur ambientin

Coldplay nuk do të bëjë turne për ta ruajtur ambientin

NULL NULL
2 years më parë

Coldplay nuk do të bëjë turne për të promovuar albumin e fundit për shkak të shqetësimeve që kanë lidhur me atë se çfarë ndikime kanë koncertet e tyre ne mjedisin tonë.

“Ne jemi duke shikuar se si turneu ynë mund të jetë në mënyrë aktive i dobishëm”, tha Chris Martin për BBC News.

“Të gjithë ne duhet të punojmë mënyrën më të mirë për të bërë punën tonë,” vazhdoi ai, duke thënë se grupi dëshironte që udhëtimet e tyre të ardhshme të kishin ndikim pozitiv.

Grupi britanik ndodhet në kryeqytetin jordanez Aman për të realizuar dy shfaqje që do të transmetohen drejtpërdrejt në YouTube.

Koncertet, që do të vihen në skenë të premten në agim dhe perëndim të diellit, përkatësisht, do të pasqyrojnë dy gjysmat e albumit të tyre të ri Everyday Life – Sunrise dhe Sunset.

Coldplay pati turneun e fundit botëror “A Head Full of Dreams, i cili i pa ata në skenë në 122 shfaqje në të katër kontinentet në 2016 dhe 2017.