Clapton nuk do të performojë aty ku kërkohet dëshmia e vaksinimit

Clapton nuk do të performojë aty ku kërkohet dëshmia e vaksinimit

NULL NULL
2 months më parë

Rokeri Eric Clapton ka thënë që nuk do të performojë në vendet ku nga ndjekësit e koncerteve kërkohet ta dëshmojnë që janë të vaksinuar.

Clapton ka qenë i zëshëm edhe publikisht kundër masave mbyllëse dhe vaksinimit.

Ai madje në dhjetor kishte bashkëpunuar me Van Morrisonin në këngën “Stand and Deliver”, mirëpo e cila është kritikuar për karakterin e vet konspirativ.

“Sa më shumë thellohesha, aq më shumë e kuptoja që po e distancoja veten jo vetëm nga qeveria por edhe nga pjesa tjetër e publikut”, ka thënë Clapton.