13:55, 10 Prill 2020

Në edicionin e sotëm të emisionit Ora e Pasdites, së bashku me sociologen Mira Gashi do të flitet rreth humanizmit përgjatë krizave shoqërore dhe pas tyre!

Se cilat do të jenë ndryshimet e mundshme në secilën shoqëri në botë kjo mbetet të shihet dhe diskutohet për një kohë të gjatë.

Gazetarja Adea Grezda sjellë profilin e Dafina Gjikollit, një artiste e cila praktikon artin digjital, përmes së cilës editon fotografi duke i përzier me figura te ndryshme.

Por kjo nuk është e vetmja lëmi që vajza 20 vjeçare po trajton, ajo i ka realizuar edhe një video vetes. Për çfarë bëhet fjalë e kuptoni përmes stories së përgatitur.

Se a kanë arritur shkencëtarët të krijojnë një enzimë mutante që riciklon shishet plastike brenda një orë, këtë e kuptoni përmes rrëfimit të Gentiana Qerimit.

Mos i harroni edhe shumë rubrika të tjera me gazetaret tona në studio.

Ora e Pasdites nga 16:35, vetëm në Klan Kosova.

Qëndroni me ne!

Konkurs Pune

Lexo më shumë