16:13, 27 Maj 2020

Këtë pasdite në studion e emisionit Ora e Pasdites vjen Shpresa Loshaj, kosovarja e cila u kthye nga Kanadaja për të kontribuar në mbrojtjen e ambientit e në veçanti të lumenjve.

Si po mundohet ajo të parandalojë ndërtimin e hidrocentraleve në vend?

Më pastaj kuptoni si Fehmi Vejsa po i mban gjallë zanatet e dikurshme?
Sonte ju informojmë edhe çfarë teme trajton filmi “The Invisible Man”

Në kuzhinë gatuajmë “Bukë me banane dhe kajsi”

Të gjitha në orë 16.35 në emisionin “Ora e Pasdites”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë