Çka do të ndiqni sot në emisionin Ora e Pasdites?

Çka do të ndiqni sot në emisionin Ora e Pasdites?

4 muaj më parë

Këtë pasdite vjen në studion e emisionit Ora e Pasdites humanisti Halil Kastrati, si është t’ia dedikosh jetën bamirësisë, si po arrin ai me grupin Jetimat e Ballkanit t`i ndihmoj qindra personave në nevojë?

Më pastaj kuptoni sa është e vështirë për muzikantët dhe artistët periudha e pandemisë që i la ata të papunë?
Sonte ju informojmë pse sistemi ynë imunitar ndonjëhere e sulmon vet trupin?

Në kuzhinë gatuajmë “Tavë me perime e mish viçi”

Të gjitha në ora 16.35.