Cila është situata me COVID-19 në Amerikën Latine?

Cila është situata me COVID-19 në Amerikën Latine?

1 javë më parë

Rastet e koronavirusit janë rritur ndjeshëm në Amerikën Latine edhe pse ka shenja që numrat mund të fillojnë të stabilizohen në disa vende, transmeton Klan Kosova.

Me më shumë se 4 milion raste, Brazili ka numrin e tretë më të lartë të rasteve të konfirmuara në botë pas Indisë dhe SHBA-së.

Meksika, Argjentina, Kolumbia dhe Peruja gjithashtu kanë pasur rritje të numrit të rasteve me COVID-19 dhe janë në 10 vendet e para me më së shumti raste pozitive, shkruan BBC.