17:56, 30 Janar 2019

Një çiklist profesionist ishte duke qarkulluar në një rrugë të pastër dhe krejtësisht i qetë, kur para tij papritmas i doli një dre, duke e rrëzuar për tokë.

Rezultati përfundimtar ishte biçikleta e shkatërruar, disa njolla në rrugë dhe një këmbë e thyer.

Për më tepër, klikoni në videon e mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë