20:35, 24 Nëntor 2019

Kronika në vazhdim ka për personazh shtatë herë kampionin e Kosovës në çiklizëm.

Por rrëfimi i Qëndrim Gurit, paraqet një anë të errët, që sipas tij zanafillën e ka në verën e vitit 2016, kur po merrte pjesë në Lojërat Olimpike të Rios.

Çka është kjo, kë akuzon dhe pse, e mësojmë përmes materialit të përgatitur nga Blerta Ahmeti.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë