19:00, 16 Maj 2018

U publikua balada e re dhe fuqishme e Christina Aguilera-s me titull “Fall in Love” në bashkëpunim me Demi Lovato.

Kjo këngë është pjesë e albumit të Chrisina-s, i cili pritet të publikohet më 15 qershor.

Këtij projekti  muzikor këngëtarja ia ka kushtuar edhe një postim në rrjetin social “Twitter”: “Për të gjithë ata që ndonjëherë dihen të heshtur dhe të shtypur, kërkuesit e së vërtetës dhe mendimtarët e guximshëm… mund ta çlironi zërin tuaj dhe ta thyeni mykun, asnjëherë mos u dorëzoni dhe asnjëherë mos bini në dashuri“.