10:00, 17 Maj 2018

Christina Aguilera e cila ishte pjesë e jurisë në spektaklin “The Voice”, nuk është ndarë tejet e kënaqur me punën që ka bërë aty.

Më parë kishte thënë se “The Voice” është një organizim që të konsumon tërë energjinë, ndërsa së fundmi në një intervistë për “W Magazine” ka vazhduar me kritika.

“Nuk ishte një vend i rehatshëm për mua, ku jam pjese e një makinerie që sjellë para. Kur ndaloj së besuari në diçka atëherë mendoj se çka kërkoj aty”

“E gjeta veten në një pikë ku me tregohej se çka duhet të bëjë, çka është e pranueshme e çka jo, çka është në rregull e çka jo”

Sa i përket lidhje së Blake dhe Gwen, këngëtarja ka thënë se nuk kishte të bënte fare me largimin e saj, madje është shprehur e lumtur që “The Voice” tashmë ka dy gra në juri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë