20:00, 10 Tetor 2019

Artisti Chance the Rapper ka shpërndarë në rrjetet sociale fotografitë e vajzës së tij.

Në Instagram reperi publikoi një fotografi të bashkëshortes dhe vajzës së tij, kjo është një nga fotografit e para të vogëlushes Marli Grace.

“Jezus i dashur, faleminderit.  Ajo është shumë mirë”, ka shkruar reperi në Instagram.

Konkurs Pune

Lexo më shumë