23:31, 14 Nëntor 2019

Përzgjedhësi i Kosovës, Bernard Challandes është shprehur i pa kënaqur sepse futbollistët e tij është dashur të rrezikonin më shumë.

Challandes ka deklaruar Çekia ishte shumë e fortë dhe e ka merituar kualifikimin sonte.

“Ne duhet të bëhemi të qartë, ne kemi pasur një skuadër si Kosova, është mbrojtur, ishte mirë por nuk mund të luanim lojën tonë, kemi luajtur kundër një skuadre të mirë dhe urime për kualifikimin. Kam vetëm një pendim, kisha një ndjenjë nuk kemi marrë rrezik në krijimin e aksioneve. Sot, iu kam thënë futbollistëve të luajnë lojën e tyre, të rrezikojnë, por arsyeja e parë është shumë e fortë, ka luajtur me një intensitet të lartë, ne patëm mundësi të luajmë futboll, por nuk luajtëm”, ka deklaruar Challandes shkruan RTK përcjellë Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë