10:10, 7 Shkurt 2019

Rubrika “Libri” në kuadër të programit të mëngjesit në Klan Kosova sot ka prezantuar librin për fëmijë “Aria” nga autorja Shqipe Canolli.

Në lidhje me të foli Iliriana Hasaj nga libraria “Dukagjini”, ku mes tjerash tregoi se libri i dedikohet moshave prej 9-12 vjeç dhe përmban pesë tregime.

Për më tepër, klikoni në videon e mëposhtme:

Ora 7 – Libri për fëmijë "Aria", nga Shqipe Canolli – Klan Kosova

Ora 7 – Libri për fëmijë "Aria", nga Shqipe Canolli – Klan Kosova

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 6 février 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë