11:00, 11 Janar 2019

Një gjumë i mirë natën është po aq i rëndësishëm sa stërvitjet dhe dietat e rregullta.

Disa hulumtime shkencore tregojnë se nëse nuk bëni gjumë të rehatshëm mund të ndikojë negativisht në trurin tuaj dhe në hormonet tuaja.

Kështu që të bëni gjumë më të rehatshëm duhet të mos ndizni dritë shumë në dhomën e gjumit.

Po ashtu edhe kafeinë nuk duhet të përdorni para se të flini, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë