9:14, 15 Prill 2019

“Game of Thrones”, ka bërë një ndryshim të madh në fillim të sezonit.

Për shtatët sezonet e para të serive, kishte ndryshime nga episodi në episod, pasi karakteret u zhvendosen në zona të reja në Westeros dhe Essos për t’iu dhënë shikuesve një kuptim se ku do të ndodhte episodi.

Por tani në sezonin e tetë, shumica e personazheve janë të konsoliduar në vetëm një pjesë të vogël të vendeve – King’s Landing, Winterfell dhe Wall.

Konkurs Pune

Lexo më shumë