Cezary Michalczuk: Të gjitha viktimat e Salih Mustafës ishin shqiptarë, “faji” i tyre ishte se ishin pjesë e LDK-së (VIDEO)

Cezary Michalczuk, nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, ka paraqitur, sipas tij, faktet që e bëjnë Salih Mustafën përgjegjës për krimet e pretenduara të kryera në Zllash gjatë vitit 1999. “I akuzuari dhe vartësit e tij akuzonin viktimat si spiunë dhe kolaboracionistë, ndërkohë që ishin të papabazuara këto akuza, ato ishin një hallkë midis konfliktit … Continue reading Cezary Michalczuk: Të gjitha viktimat e Salih Mustafës ishin shqiptarë, “faji” i tyre ishte se ishin pjesë e LDK-së (VIDEO)