21:39, 17 Maj 2018

Për herë të parë në historinë e ceremonia e “Miss Amerika” do të udhëhiqet nga femrat , transmeton Klan Kosova.

Regina Hopper u emërua president dhe drejtor ekzekutiv i Organizatës Miss America, dhe Marjorie Vincent-Tripp u emërua si kryesuese e Bordit të Trustees të Fondacionit Miss America, thuhet sipas një deklarate.

Dyshes i është bashkuar edhe Gretchen Carlson, i cili u emërua kryetar i Bordit të Administratorëve të Organizatës së Miss Amerikës në dhjetor.

Treshja kanë marrë përsipër udhëheqësinë e Organizatës së Miss Amerikës, të cilët dhanë dorëheqjen në dhjetor pasi Huffington Post zbuloi se udhëheqësit dhe punonjësit kishin dërguar email që konkurronin konkurrentët, duke përfshirë referencat për peshën e tyre dhe jetën seksuale.

Image result for miss america

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë