18:24, 17 Maj 2018

Të shtunën e gjithë Britania do të ketë festë, e rrugët pranë Kështjellës Windsor janë të mbyllura, pasi ushtria, policia dhe shërbimet e tjera emergjente po përgatiten për ditën e madhe.

Të shumtë janë fansat e familjes mbretërore që kanë shkuar pranë kështjellës për të parë nga pranë përgatitjen për dasmën mbretërore.

Më shumë se 250 anëtarë të forcave të armatosura po marrin pjesë në prova, duke përfshirë edhe kalorësinë.Military personnel take part in a dress rehearsal

 

Military personal take part in a rehearsal

The household cavalry leads the procession as crowds capture them on their phones

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë