23:50, 16 Qershor 2019

Turqia do të organizojë një festival të balonave në ajër për herë të parë në Cappadocia, që njihet si vend i tyre për shumë turistë.

Festivali Ndërkombëtar “Hot-Air Balloon Cappadocia” do të mbahet prej 3 deri më 7 korrik dhe do të organizohet nga Bashkia Urgup në provincën qendrore të Nevsehirit, njofton Klan Kosova.

Gjatë festivalit rreth 150 balona do të shkojnë gjashtë drejtime të ndryshme dhe 20 balona nga vende të ndryshme do të ngrihen në qiell.

Gjatë ngjarjes, rreth 150 balona do të marrin gjashtë fluturime të ndryshme dhe 20 balona të formave të ndryshme nga gati një duzinë vende do të marrin në qiell.

Festivali do të shfaqë gjithashtu gjatë natës një tullumbace të fryrë dhe të ndezur në sinkronizim me muzikë ritmike pulsuese.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë