14:20, 15 Maj 2019

Camila Mendes ka një skenar romantik kur është fjala për të dashurin e saj Charles Melton.

Së fundmi, ajo hyri në Instagram për të shkruar një mesazh të ëmbël për të dashurin, transmeton Klan Kosova.

“Përveçse ka zemrën më të madhe nga çdokush që unë e njoh, pasioni dhe këmbëngulja e tij janë pjesë e arsyeve që unë u dashurova në të”, ka shkruar ajo.

Çifti konfirmoi lidhjen në tetor me anë të një postimi në Instagram.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë