15:50, 22 Shtator 2019

Ministri i Jashtëm e Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme është e angazhuar maksimalisht dhe po përcjellë me vëmendje përballimin e situatës pas tërmeteve të djeshme.

Ai ka thënë se pavarësisht dëmeve dhe shqetësimeve, më e rëndësishmja mbetet se Shqipëria nuk ka humbur asnjë jetë, njofton Klan Kosova.

“Shpreh mirënjohje të thellë për interesimin dhe gatishmërinë e shumë shteteve mike për të ndihmuar Shqipërinë në këtë sfidë”.

“Ndërkohë që të gjitha institucionet shqiptare janë në këmbë 24 orë në 24 pranë qytetarëve të prekur, edhe stafi i Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme brenda dhe jashtë vendit i mobilizuar për kryerjen e detyrave të tyre duke u gjendur pranë të dëmtuarve në këtë moment të vështirë”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë