21:30, 18 Maj 2019

Përdorimi i çajit të gjelbër sjell shumë përfitime shëndetësore tek njeriu.

Sipas Healthline, disa studime tregojnë se çaji i gjelbër eleminion bakteret dhe viruset tek dhëmbët.

Pos kësaj çaji i gjelbër ndalon edhe zhvillimin e kariesit tek dhëmbët tuaj, transmeton Klan Kosova.

Gjithashtu ky lloj i çajit ndalon të ju vie era e keqe në gojë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë