20:20, 9 Nëntor 2018

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Serbët janë shprehur të interesuar për këtë forcë, madje është thënë se 300 të tillë presin që të hyjnë në FSK.

Kronikë nga Besnik Tahiri.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë