"Burri dhe djali im luftuan në Afganistan - kjo na ndryshoi të gjithëve" (VIDEO)

“Burri dhe djali im luftuan në Afganistan – kjo na ndryshoi të gjithëve” (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Burri dhe djali i Ellyn luftuan të dy në Afganistan. Njëri u kthye në shtëpi me krenari, tjetri i përhumbur nga përvoja e tij. Por lufta ndryshoi gjithë jetën e tyre.

Gjatë dy dekadave, më shumë se 800,000 amerikanë u vendosën në Afganistan, shpesh për turne të gjatë dhe të shumëfishtë. Miliona të tjerë – miqtë dhe të afërmit e atyre që shërbyen – u prekën gjithashtu shumë, raporton BBC, transmeton Klankosova.tv.

https://www.bbc.com/news/av/world-us-canada-58603119