9:30, 8 Prill 2020

Dita e mërkurë në Klan Kosova nisi me gazetarin Kushtrim Bekolli i cili sjell një storie me dy rrëfime brenda lidhur me kohën e izolimit gjatë pandemisë.

Një person që 14 vjet ishte pjesë e izolimit në burgjet e ish-Jugosllavisë dhe një vajzë e cila për herë të parë pas një kohe që nga fillimi i pandemisë del jashtë banesës për të rrëfyer eksperiencën e saj me izolimin.

Konkurs Pune

Lexo më shumë